pu3 tgh mencari2 seluar jeans baru ni..haih dah setahun tak shopping seluar jeans..asik duk lanyak yg lame je tibe2 timbul keinginan nk beli yg baru..barang sehelai dua kan..then nother one year baru beli kembali..bagus kan belanjawan pu3?~~

pu3 duk bekenan skinny jeans mcm kat bwh nih.

1. jenis koyak2 sikit
tapi takde la smpai nmpk kepala lutut or kulit..
ape name komersial dia? ripped jeans ek?



rock on!!tapi taknakla sampi nmpk kulit kaki yg gebusss

2. yg kaler pale sikit
ala2 grey. nmpk mcm vintage pun ade..nude style pun ade.
kan?kan?

mahu!

then bila dah berjaya grab 2 item di atas ni..boleh la dpadankan dgn:

1. Kemeja Ex-boyfriend
boyish gitew

2. Long Blouse

(abaikan kaki model yg gebus tu..malas crop punye pasal)

3. Long Cardi


meroyan kalo nmpk cardi!pu3 memang hantu cardi!

4. Long Tee


long tee if pakai dgn cardi yg pendek takpun jacket pun jelita



dah pakai skinny jeans, harusla baju labuh2 then tutup bam-bam kan?
so dats why every baju-bajan di atas ade perkataan 'LONG'

legging?

oh yea.even baju-bajan di atas boleh dipakai dgn legging, pu3 tak bekenan sgt..memang takkan pakai even kat rumah..maybe dlm kolam renang je
sebabnye kaki pu3 gemukkkkkkkkk!
~_~




ehh dlm kolam renang swimming pants kan?ops silap. eh tapi pakai legging pun takpe kott.

2 berbalas bebel ::

aszzxena said...

nk nude jeans hehe i mean grey

mediyla said...

as, u kan pandai bab2 suar nih..p try serbey brand ape yg ade mcm tu & cun~~~~ :))