2-3 hari ni emosi pu3 sgt sensitip
salah cakap sikit dah terasa
gurau kasar sikit terusik perasaaan
situasi syahdu2 sikit terus leleh air mata
teruk nye perasaan sensitip tu
mungkin musim 'kewanitaan' sudah hampir..tu yg kemain meroyan tu..
*sigh*

semalam berhari raya haji pun pu3 dalam kesedihan..terdengar riuh rendah umah Nenek Embang semalam..hepi jer..tapi pu3 tak berani nk jejak kaki ke sana..takut ternanges..nanges rindu mak & abah kat pahang..rindu rendang mak.. kuah kacang mak..nasi dagang mak..ayam masak merah mak...isk2.. pu3 rindu~! ditambah dgn kes sakit perut di pagi raya, lagi sedih pu3 layan sakit sorang2...kalo tak boleh ngadu dgn mak........................

pu3 sms en.api ajak keluar..cubaan utk hepikan diri..nk habiskan masa bagi tak terasa sgt syahdu syahdan tu.. bukan pu3 tak biasa behari raya jauh dr keluarga..masa belajar kat USM dulu pun pernah pu3 tak balik rumah bila raya haji..sebab jauh kan..tapi sekarang lain..sedihnye terase sgt..duk senyap2 kat bilik je..sambil nanges..

around pukul 3pm en.api dtg..lewat sikit sebab hujan lebat sgt di Melaka.. kitorang raya sekejap di rumah Nenek Embang sebelum mintak izin keluar..nasib baik nenek tak perasan muka nanges pu3..even en.api pun tak perasaan (now he will know after read dis)

kitorang pegi Jaya Jusco

masuk2 je dah nmpak patung snowman besar kat tgh2 shoping complex
en.api cakap mcm kucing.. yeke?
close up- buat drpd botol mineral tau~!
...

then pegi main2 arked game kat atas
game peberet en.api..ketuk2 drum

game lepas geram
pu3 tunjuk skill

game wajib main en.api


...

then main cium2 patung
en.api takmo main cium2 sebab beliaw ngaku macho manaum!cium kau!

...

pegi melantak smpai buncit


pu3 terhibur~!
hilang semua sedih2..
even dapat satu set barang hantaran lagi
:)

...

mak, abah, rindu pu3 tak?
aan, zarif, wen, rindu long tak?

pu3 rinduuuuuu~!


kisah sensitip bersambung hari ini..pu3 ternanges kat cafeteria office sebab tersyahdu pabila Kak Limah,akak se-opis pu3, bawak rendang ketupat kuah kacang utk breakfast bersama... then Kak Yus & Kak Aniza pun bwk menu yg sama utk lunch hour.. tgk lauk pauk raya buat pu3 syahdu lagi..

cepatla hilang perasaan ini~~~~~~~~
T________T

2 berbalas bebel ::

aszzxena said...

cantik style pakai tudung =)

mediyla said...

tu style yuna + siti..jadi la caca merba..heeeeeeee