ello y'all
rase2nye kepenatan menulis entry 100 tadi sudah dipulihkan dgn aktiviti bermalas-malasan atas katil.. so now masa utk membebel kembali..yah! yah! warm up dulu! yah!
..
..

okeh dah.

kali ni pu3 nak sibuk bebel pasal rambut or lebih tepat lagi membuat rambut? ehh cam pelik plak tatabahasa pu3..ermmm cmne nk cakap..membuat rambut baru?lagi pelik!

*ding*

ahhhaaa..dah dpt! pu3 nak mengubah gaya rambut.atau speaking London sikit, change hairstyle.

pu3 nak buat gaya W A V Y mcm nih :dan juga begini
serta beginiohh yang ni satu lagi

ekceli keinginan ni dah lama tapi sampai ke sudah tak buat2 sebab malas nk cari saloon rambut kat Melaka ni. tak pernah lagi kott pu3 ke mana2 saloon rambut kat Melaka ni selama setahun pu3 bermastautin kat sini.sebelum ni pun, mase kat Penang & Pahang, pu3 hanya ke saloon rambut utk gunting & layerkan je.. tak penah plak nk try style wavy ke, curly ke, rebonding ke kan..

tapi now rambut pu3 tak cukup panjang lagi pun..then kalo buat wavy pun tak nmpak mcm kat atas ni..so maybe pu3 kene tunggu sikit masa lagi sampai rambut dah panjang mcm Rapunzel boleh la ke saloon nanti

tapi yang penting sebelum kawen kott supaya kelihatan sexay & ayu sikit di malam hari.. mwahahaha!

okeh2 gatal sudah mari.harus tido.

nyte y'all
^_~
Leelou Blogs

7 berbalas bebel ::

alina neko said...

wah wah wah~ ayu and sexy di malam ari~ adoiyaii, anak dara ni da gatal abes da ni~ ahahahahahah~~

mediyla said...

hahahah..itula..mlm tadi gatai lebih so kene tido awai dr kebiasaan.. hikhik..ime penah wat rmbut gtu kan? so nnti beri tunjuk ajar k.. ;)

alina neko said...

ime tak pnah wat wavy~ time usm tu ime perm kecik2~ bajet ala2 negro~ ahahaha~ lepas buat tu balik umah cam nyesal lak~ lepas perap dlm tudung trus mcm albert einstein~ sgt cakar ayam~ =_="
gud luck to u~ nk juagk tgk ayu n seksi~ mwahahah~ gatai kamu da berjankit ni~ bahaye2~~ ;p

aszzxena said...

dilla rambut nicole richie chsntik jugsk . he4d

mediyla said...

ime : jum kite ber-ayu n sexy together2 jom..jom la..jom la.. nex year kite perm!heeee..

as : izzit?harus google skang! hehehe.. jom join wat wavy nak?nak?nak?

alina neko said...

alamak~ ime da nekad tamo pagi salon smpai rambut panjang balik~ ajak as~~ ehehehehe~

mediyla said...

xpe2, pas panjang kite buat beramai2.. heh racun org suh ikut keinginan sendri lak ;p