today, ups sory, yesterday (pukul 1:45 pg so dah masuk hari lain) berlalu spt wiken2 yg lepas.. cuma yg bezanye, air pulak yg takde kat taman pu3 tinggal ni..nasib baik la air tangki masih bersisa, so bolehla melunaskan kewajiban membersihkan diri & berkumuh. bangun2 pagi (pukul 10:30 consider pagi lagi) melepek on9 sampai ke ptg..then ptg around pukul 3:30 hujan turun selebat2nya.. rasa mcm nak mandi hujan je memandangkan air takde tapi nanti org taman pelik pulak anak dara terkinja2 depan rumah main hujan..so pu3 tido..kan bagus tu!hujan lagi best tido.hehe~

malam en.api mai amik ajak pegi makan.. "nak pergi makan jauh2" jawapan 'terindah' pu3 bagi bila en.api tanya nk pegi makan mane..sebabnye nk beralih angin dari mkn area MITC-Cheng tapi bila nk specific tpt pu3 tak tau nk pegi mane..so, nah!spontan je terkeluar dr mulot..heeee :)

en.api bwk makan kat area bukit katil..bercadang nk mkn dekat D'Nangka tapi sebabkan dah selalu, pu3 nk try yg lain..so pegi restoran berdekatan, (lupa nama tp en.api habaq Restoran Wan Azizah kot..tgk orang ramai tu yang nk try tuh)..antara menu yg kitorang order ade SUP KAMBING.. wuuuuuuuu sedap! tapi tableh lawan sup Restoran Ilham Tomyam kegemaran pu3 dekat Cheng tu~

tapi...

penyudahnya pu3 pening dizzy-dizzy kambing sampai sekarang..
ughh kuatnye penangan sup kambing.. tak berape serasi dgn body tapi pu3 suka!

prrrrr (dengan bunyi kucing berdesir)

------

pu3 dah beli hadiah buffday utk en.api..seronok betui beliaw lahir 27hb ek..time warga pekerja sengeh melebar gaji dah masuk..pu3 lahir 19hb..time tgh2 bulan poket kempis!tak aci!
tungggguuuuuuuu ye en.api..pu3 bagi hadiah baekkkk punya.kain pelikat 10helai + tshirt pagoda 10helai + boxer 10helai! ;p

2 berbalas bebel ::

afraliza said...

kat sini pun xde air hari ni...

mediyla said...

uiks yeke..ni mesti tak mandi lagi nih!heheheh