rrrrrrrrrrrrrr!

ush pasaipa yang susah sgt nak diet niiii...diet seminggu pastu senyap...start makan byk blk..eksesais tak buat..dah la keje asik dudukkkkkkkkkkkkk je ngadap pc nun..balik umah duk melepekkkkkkkk lagi atas kusi takpun atas katey..penyudahnye bam-bam mcm Gloria Madagascar punya!

so,utk memperkasa kan program diet, pu3 p la google wanita2 gojes around the world dgn harapan tahap kejelesan yg melampau akan membakar semangat diet agar lebih cemerlang terbilang & gemilang..

1st, pu3 google Shakira :


see..see..sgt gojes okeh..ni semua gara2 jeles dgn perut kempis beliaw dalam video klip Gypsy.. 5tahun diet baru pu3 dapat perut mcm tu kot..takpun berangan jela nk pakai pinggang siza 26.. duh jauhnyer perjalanan..

tapi mostly gamba shakira yg pu3 jumpe kat google tak menarik minat sgt..1st, pu3 tak suka style rambut dia..2nd, die kurus, gojes, tapi kurang isi la..nak yg hots!hehe

2nd, pu3 google akak Salma Hayek :


ekceli tak berapa minat sgt tapi dulu kebetulan tertengok cerita Bandidas yang beliaw berlakon dgn Penelope Cruz tu.. tgk pinggang dia dlm cite tu mak aih..kecik betul..separuh pinggang pu3 kot..(big boobies oso)..ala pakai koset je tuuuuuuuuuu (sedapkan hati yg jeles)

3rd, haaa yang ni pu3 suka google, si hotz
Kim Kardashian


haa ni dia si cuvy berbanding 2 wanita di atas..tak kurus sgt..ade isi, tapi perut kempis, pinggang ramping okeh~! tu yang penting..(part bam-bam je pu3 segan..sexy sgt..hehe)

pu3 suka tgk style mekap...

gaya rambut..
style carry koleksi beg time berjalan (ala2 diva gitew)..
glasses..

she's elegance type but oso love to see her in casual way like this
woot..woot..sgt suka gaya jeans + top + cardi/jacket..luv it~!

hmmmmmmmmmmmm..berkesan ke aktiviti membakar semngat diet dgn unsur2 jeles begini.. we'll see..

*hopefully*

k..till then :3

2 berbalas bebel ::

aszzxena said...

sk tgk badan emma watson urghhh

mediyla said...

emma kurus sgt la as..i suke yg ade isi2 sikit.. (sebab tau kalo nk kurus smpi 'kurus' susah)..heheheh