tadaaaaa~~!!

hasil round ke-2 bunga telur dip air tangan en.api!

pu3 sbg penkritik bebas sgt2 berpuas hati dgn kecumilan bunga ni..ekceli tekejut jugak sbb tgn kasar & keras tu berjaye menghasilkan bunga cumil berkelopak 18 ini..huh even pu3 pun tak sesabar beliaw mengulit menyiapkan bunga telur ni siang dan malam..syabas en.api! sbg balasan, pu3 belanje kek Secret Recipe time buffday nanti k :)


haih tetibe risau plak bile tibe time pu3 nak mengadun bunga telur ni dgn dekorasi2 lain spt daun, jaring net karung telur, & reben, terus jadi tak cantik! ape kate kite suruh je beliaw siapkan semua..then pu3 just masukkan telur je..amacam,best tak idea tu??

;p

3 berbalas bebel ::

alina neko said...

mane bleh begitu malas cik pu3~ aktifkan diri anda mengubah daun~ (daun je kot~) ahahahaha! :P

afraliza said...

yg kak liza nye nak letak 3 teloq tau..

mediyla said...

cik neko : nanti tulon bg idea k~~ utk dedaunan n reben2an..heeee

cik kak liza : hamboi 3 teloq, jenuh nk ikat 3 karung net nun..hehe