Ya ampun~!
permulaan diet memang sgt2 menyeksakan betul la. abis semua makanan dalam dunia ni pu3 terbayang.(hah tipulakan semua. saje kasi dramatik). daripada kari kambing, ikan pekasam, tempoyak, makanan kampung, western, utara, selatan, timur, barat, abih semua keluar cantik je dalam kepala pu3. seksaaaaaaaa tau! seksaan psikologi ni.

T_____T

tapi nak buat macam mana, misi kelihatan sihat (dan shekshi) di hari perkahwinan perlu dijayakan jadi peperangan ini harus diteruskan! terngiang-ngiang pulak kata-kata indah Poksu pu3 yang berbunyi "kawin nanti sengetla pelamin ko"... perghhhhh sadis tahu tak. almentang-mentangla en.api ramping berotot berbanding pu3 yang tembun berlemak, sanggup beliaw berkata begitu terhadap anak sedara beliaw yang comel trang-tang-tang ni. takpe2 akan ku buktikan pelamin anganku tak senget!!

*kembang-kempis idung*


tapi, disebabkan mahu memuaskan hati dan mata serta minda yang tengah berserabut menahan napsu rabit lapar ni, pu3 google SESUATU jenis makanan.
(haha sekali lagi google makanan, rasa begitu tragis sekali hidup pu3 kala ini. tapi ok what, bukan seksakan badan, hanya mahu sihatkan badan dengan mengawal diri daripada makan secara semberono kan?kan?)

it's time for C.H.O.C.O.L.A.T.E!!


Kek Batik
perghhhhhhhhh tangkap leleh pu3 tengok kek batik coklat ni. kek peberet pu3 ni. bila la Cik Afraliza nak buat dalam sedulang-dua dan bawa ke opis.eh tetibe ter-point orang!


Kek Choc Moist
yang ni kalau dapat pu3 jilat sampai licin tak kirala depan orang ramai ke, jejaka kacak ke, bos sendiri ke. dah tak nampak dah semua tu~!tolak tepi.


Choc Indulgence Secret Recipe
hoh yang ini yang paling senang dapat. tak payah suruh orang buat or tempah kedai. esok balik keje pu3 pecut pegi Secret Recipe!



TAPI tak boleh kot. itu dah langgar perjanjian kempen 'Kami Mahu Sihat' di hari perkahwinan nanti T___T

*hilang pedoman sekejap*





[semua gambar adalah ihsan encik google
]







ehh yang ni pun sodap kan?kan?
T____T

Leelou Blogs

1 berbalas bebel ::

Hasrina Ena said...

punah mcm ni