NH Detoxlim - Natura Clenx Tea

Cik Hasrina mencadangkan pu3 menambah detox slimming tea dalam menu harian pu3 untuk mengatasi masalah peningkatan tahap ketembunan badan pu3 semenjak dua menjak ini. tambahan pulak pu3 mengalami masalah pencernaan & ke-tidak-kerapan proses 'pembuangan', jadi rasanya wajar la pu3 men-try diet secara detox. pi kasi buang segala toksik badan dan membakar lemak secara efektif & lebih cepat lagi. desperate nak kurus tau nih~!

beliaw bagi pu3 3 paket dahulu utk mencuba memandangkan beliaw sendiri sudah hilang sebanyak 4.5kg dalam masa tak sampai 2bulan.
hohhhhh mahu!mahu! mahu begitu juga!
*jeles*

Natural Clenx Tea ni mengandungi green tea & herba. gula dan perasa tambahan semua tak ade. so bila first time pu3 try tadi memang rasa nak terkeluar isi perot. dah memang pu3 ni jenis susah nk telan minuman/makanan yg rasa pelik2 sikit ah mula lah loya, kembang tekak dan rasa macam kene dera. padahal yang tak suka itu la yang elok, yang menyihatkan. haaa itu la suka sangat makan benda-benda tak sihat kan!

Cik kak Hasrina tadi kata beliaw minum sekejapan sahaje dalam 5min dah rasa perlu ke toilet. tapi pu3 ni dah dekat 2jam tak rasa pape pon. rase lapar lagi ada. haa kan dah telan karipap seketul. kenapa ye? tak berkesan ke dengan pu3?? alaa janganla begitu~~orang tengah semangat nak ber-detox ni~~~~

~_~


(ohh mungkin tindakbalas pu3 lambat kot.perlu berfikiran positif)


Antara Keistimewaan Green Tea
  • Menggalakkan pembakaran lemak
  • Mengurangkan tekanan darah tinggi
  • Mengurangkan aras gula dalam darah
  • Menguatkan sistem imunisasi
  • Mencegah kanser
  • Menurunkan aras kolesterol dalam badan

so, mari kita lihat hasilnya terhadap pu3. berkesan kah?
kita tunggguuuuuuuuuuuuuu!


oh anyway terima kasih ya sahabat sebab bagi pu3 cuba 3 paket beserta sesi consult secara percuma tadi. jasamu dikenang :)

dan jika slimming tea ini kurang efektif terhadap pu3, pu3 mahu men-try ini pula la!




dare or double dare??





Leelou Blogs

5 berbalas bebel ::

aszzxena said...

masih x ke toilet ke yang ?

mediyla said...

skang kui 11 dan belummmm agi T____T

Leeda said...

salam, nak share jgk. saya minum lps dinner mlm, pg tu baru la membuang. xde kes memulas sgt. biasa2 je. pastu tengahari membuang lagi. so, bg saya elok minum lps dinner kot. tapi hari ni try minum after breakfast plk. nk tgk waktu bila perlu buat lawatan ke toilet.

Anonymous said...

heyya.. saya terbaca blog awak.. just nak share.. i have been drinking nh detox ni sejak tahun 2008. it does not really losing my weight, tapi berat badan saya maintain. tapi yang paling menggembirakan saya berkesan bagi mereka2 yang mengalami masalah susah ke toilet;).. selamat mencuba ya;))

Anonymous said...

sy baru amalkan minum clenx tea ni 4 hari.. hari petama mmg x rasa apa2..xda rasa nk membuang pn (lemak tebal kot kehkeh) hari kedua sy minum lagi setiap kali lepas makan..xda kesan jgk cuma rasa memulas2.. tpk jgk.. bile haku nk membuang ne..tp dlm kul 5pagi..sy trjaga sbb nk membuang..pastu rasa ringan perut..hari ketiga..bermula la episod.. sy minum pagi sy buat pekat2.. maknanya buh air sedang2 aje..minum ase payau sikit..yg ptg n mlm sy buat jgk tp x pekat sgt wat mcm minuman rutin aje.. tp perut sy dh mula meragam.. sblm tido g toilet.. 5pagi g toilet lagi..kul 10pagi masuk toilet lagi..tp sy puas hati sgt sbb perut dh rasa kempis..suka..suka! n badan rasa ringin..lg satu selera mkn sy xmcm dlu lg..bila lapar aje badan jd lemah..pening2 lg..skg x rasa lapa sgt..mebi mlm sy cuma mkn biskut x rasa nk mkn nasi sgt la..