Syok lepas gian main bunga api dengan incik api harini..memandangkan bos beliaw menjadi tokan bunga api & mercun yang berkakilebar, so incik api turut sama terjebak menjadi apprentice bosnya.

today kitorang just main stok yang ada dalam simpanan ; bunga api kaler2 & mercun thunder clap.. disebabkan pu3 alergik dengan benda yang meletup2, jawabnye main bunga api je la.. bunga api dia mak aih, dah kurus keding jer berbanding dulu..kalau dulu zaman pu3 sekolah & banyak jerawat gatai lagi tuh, belerang dia padat & banyak..macam2 kaler boleh kuar..skarang nih boleh dikatakan half dari yang dulu...baru nak bersuka2 tergedik2 bajet suwit thirteen lagi alih2 dah padam..cis~

incik api mngambil bahagian acara main mercun thunder clap..isi dalam botol, bakar & biar si mercun terbang..huh pu3 tak berani~!ape nak buat kalau nanti tiba2 mercun meletup sebelum sempat lari??then bila dah terbang melencong ke lain tembak diri sendiri ker? takpun masuk baju sendiri??sapa nak tanggungjawab??

so, disebabkan banyak sgt pemikiran negatif dalam kepala otak pu3, incik api bagi bunga api sedozen suh main jauh2..haha kejam~!

p/s : gambar tidak dpt diupload sebab kamera tertinggal~

2 berbalas bebel ::

afraliza said...

bunga api dah jdik kecik n kurus coz tuannye dah membesaq..kah3..klu tertembak diri sendiri paling koman pun msk TV n paper..glamer tu..pompuan pulak..pecah record..

mediyla said...

hahahah..jgn2..takut la dgn mercun.. mercun yg berani pun mercun teluq naga..hihihi