dah 5 hari berjaya tak makan nasik..dah 5 hari berdiet..dah 5 hari berjaya tahan napsu drpd menyentuh makanan berkarbohidrat tinggi (salu jugak mkn bihun goreng, ketiaw goreng, tapi takpela consider sbg karbohidrat ringan berbanding nasik..tehehe ;p )

TAPI!

hari ni hancur sia-sia segala usaha dah titik peluh bila pu3 dgn rakusnya pi tibai KFC snack plate + 1 slice US pizza utk lunch! sudahla utk breakfast dah telan ketiaw goreng sepinggan siap telur mata goyang kuning tak masak..pastu roti kacang lagi sbg pencuci mulut..haiiihhhhhhh~! apa la yg duk hasut minda separa sedar pu3 sampi mcm tu sekali tahap kelahap-an hari ini.. -_-

hmmphh!

dari dulu lagi mcm ni la pengakhiran kisah diet pu3..tak penahnye happy ending.. bile berjaya turun 4kilo, tup2 tumbuh tanduk makan bagai nak rak, terus naik 5kilo..bila puasa rasa slim, lepas raya kembang sana-sini..baju raya nak pakai p open house pun dh sendat!haiii la nasib~~

ok, tutup kisah diet..bukak kisah baru..kisahnye :

esok pu3 pergi kursus kahwin :)


(excited okeh, tak dapat digambarkan..hehehehe.)


gatei bebenor kamu ni!


v(^_^)v

5 berbalas bebel ::

afraliza said...

slmt berkursus...

mediyla said...

heheh..tenkiu.. ;p

aszzxena said...

wow...nk kawen ?

aszzxena said...

wow nk kawen ?

mediyla said...

hehe..saje je ambik awai2 dulu..nnti senang ;p